20/2-11 Trening Rakkestad

Endelig var «holde i ro» dagene til Démi over, og vi kunne prøve oss på en liten treningsøkt 😀

At formen min ikke er helt 100 for så være, trene skulle vi! Trente et par repetisjoner på «felt-planka» mi hjemme på lørdagen, så i dag var det tid for litt felttrening på de ordentlige felthindrene. Tok med hindre i forkant av stigen for også å teste hvordan oppfeltet til Démi var. Resultat på stigen i dag ble oppfelt = 100% 🙂 , nedfelt = 85 % 🙂 Har fortsatt en god del jobb igjen å gjøre her da targeten fortsatt ikke er helt bort. På møne klarte jeg å få frem at Démi fløy over toppen hele to ganger, men hun tar feltet. Er likevel litt bekymret medtanke på at hun skal lande feil å skade seg, må tenke litt på den der……

I midten av april er det samling for rekrutten og til da så har vi fått «hjemmelekse». To baner vi skal øve på. I og med at drivhuset ikke er så bredt så er det begrenset hvor store kombinasjoner jeg får bygget. Tok derfor kun en bitte liten del av den ene banen (hinder 2-6) hvor jeg også byttet ut hjulet med et buet rør. Justerte også litt på plasseringen av hinder 2. Det er eneste muligheten for at jeg skal få trent på disse kombinasjonene. Det jeg trente på så ca slik ut;

Hadde ut i fra tegningen bestemt meg for å starte med en leadout(?) Sette igjen Démi, og selv plassere meg mellom hinder 1 og 2. Tok en V-set for å lage en bra linje fra hinder 2 til 3, trekke armen til meg på 3, og bruke lapturn med høyrearm på hinder 4, og sende Démi frem med «gjennom»-kommando. Puh! blir sliten av å skrive dette 🙂 En ting må bare sies, Démi er super flink 🙂 Hun «neila» det på første forsøk! Bra fart, bra svinger og ingen usikkerhet på hvor hun skulle – YES!!! Flinke Démi! Og så måtte jeg jo gjøre som jeg sier når jeg holder kurs -» vi tar det en gang til for å forsikre oss om at det ikke bare var flaks» 🙂 Plasserte meg litt feil når jeg kallte inn Démi andre gangen og hun løp forbi hinder 1. Her må jeg være nøye med hvilken armen jeg bruker, ut i fra linja fra Démi til meg. Når jeg brukte hode, før jeg startet Démi, ble det nok en bra runde 🙂 ! Avsluttet treningen med et par slalåmpasseringer hvor jeg hadde lagt pipeballen, ikke rett etter slalåm, men litt til høyre for slalåmen. Trente både på å sende inn fra avstand, krysse bak slalåmen og å svinge brått etter slalåmen. Har fortsatt en del og hente her på fart, men det kommer med trening, satser jeg på 🙂 Får jobbe meg videre gjennom «hjemmeleksen» og håpe at jeg får satt sammen større deler av banen når jeg skal trene andre steder enn i drivhuset.  Å ja, glemte å si at selvom det var -9 grader ute, hadde solen varmet opp drivhuset til 0 grader! Herlig 😀 !

4 kommentarer

Filed under Agility

4 responses to “20/2-11 Trening Rakkestad

  1. Yvonn

    Godt å høre at Demi er i form 🙂 Høres veldig bra ut det du trena på 🙂 Husker ikke V-set – må nok titte på «instruksjonsvideoen» du har laget ifra PowerWeekend 2010.
    Prekæs – Klem

  2. Spennende liten kombinasjon. Jeg låner med meg tegningen din og tester den ut på dagens trening! 🙂

  3. Det kalles juks at dere får banen å trene på før dere skal på rekrutt trening, det fikk ikke vi ;-))) Kjempedeilig at Dèmi har blitt frisk og kan begynne å trene igjen, vi ses på treningsshelgen i mars, gleder meg til det :-))) Kanskje bruke en leke til å dra over møne, så ikke Dèmi flyr over møne og kan skade seg 😦 bare en idè.

  4. Trene i 0 grader høres herlig ut!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s