26/3-11 Trening med «halve» rekrutten

For en stund siden spurte jeg Mette om vi skulle prøve å få til en trening med rekrutten siden vi hadde fått hjemmelekse. Som sagt så gjort 🙂 !

I dag var dagen. Vi fikk leie hallen til Stovner på Kløfta, og i alt 8 ekvipasjer møtte opp 🙂 Catrine m/Litchi, Silje m/Liz, Hege m/Diva, Mette m/Lakota, Lise m/Timmy, Nina m/Mikko, Emma m/Salsa, og Démi og jeg. Dessverre så kunne ikke de andre 8 rekruttekvipasjene.

Démi og jeg reiste grytidlig fra Rakkestad, feilberegnet tiden helt! Satset på å være på Kløfta kl 08.30, også var vi der kl 08.10 inkludert en stopp! Fant ut at det tok meg 1 time og 20 min å kjøre, ikke to timer 🙂 tilbake til treninga.

Fikk varmet opp Démi godt før vi begynte å bygge. Startet med agilitybanen som så slik ut;

Hadde ikke tenkt å slurve på feltene, så Lise fikk utdelt klikkeren og ble informert om hva hun skulle se etter. Catrine fikk videokamera 🙂 Første forsøk på starten gikk rett vest da jeg var helt fjern! Ba de andre si «Skjerpings og fokus» til meg før trening. Andre forsøk gikk bedre da jeg gjorde handlingen tydelig. Feltene var enten 2/3 eller 3/4 på stigen. Grei start etter tynne felt på siste ag løpet i Mjøndalen, men de SKAL bli bedre. Fortsatte så fra hinder 5 og til møne. Fikk samme hjelp her, og her var det 100% hvis ikke jeg husker helt feil. Fikk tips om å prøve for oss noe uvant på hinder 5, vri med rundt, og Démi ble veldig usikker. Gikk tilbake til «min» handling og da skjønte Démi det 🙂 Tok så fra hinder 11 og ut. Veldig fornøyd med handlingen her, testet litt på vippa som ikke var helt vellykket, så her må vi jobbe mer! Takk for hjelpen Lise og Catrine.

Andre runde på denne kombinasjonen fokuserte jeg på S-røret og på vippa, fikk hjelp av Catrine til å belønne med ballen. Speilvendte også starten (1-3) = min «dårlige» side. Det gikk bra 🙂

Så var det hopp kombinasjonen som så slik ut;

Var veldig spent på denne da vi har trent litt på 4-7 i drivhuset og vi slet veldig med 6-7 da Démi gikk 7x. Røret lå nok litt annerledes, men Démi var kjempe flink! Utfordringen ble isteden 10-11, da jeg sendte Démi i 11x. Takk til Silje og Hilde som var veldig observante 🙂 Første runde så jeg på feil rørinngang, og andre gang hadde jeg «lang» arm istedenfor «tett» arm 😦 Med full fokus fra meg gikk det bra, men fy søren så langt opp mot hinder 12 jeg måtte gå! Må huske sånt!

Andre runde fokuserte jeg på hinder 7-11, og slalåmen – hinder 1-3, 9x. Fikk igjen hjelp av Catrine til å belønne etter røret. Hun hjalp også med å klemme på pipeballen når Démi var midt i slalåmen (9x). Démi klarte inngangen alle tre rundene, men hadde så stor fart ene gangen at hun hoppet over neste pinne. Trente både høyre- og venstreføring.

Tusen takk for hjelpen i dag Catrine, Lise, Hilde og Silje. Takk til alle sammen for en kjempe hyggelig og motiverende trening. Gleder meg til å følge dere alle videre 😀 og ikke minst møte ALLE rekrutten på samlingen om 3 uker!

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “26/3-11 Trening med «halve» rekrutten

  1. Dette var en ganske bra trening ! Tusen takk for all hjelpen 🙂 Gleder meg til neste samling hvor alle er der.

  2. Kjempelurt å samles til trening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s