2011 Arendalstevne – årets første utestevne!

Endelig! Endelig var det tid for Arendalstevne, årets første ute stevne 😀 ! Dessverre så ble det ikke så mye agility på meg som forventet 😦

Starter med fredagen. I og med at det er høysesong på jobben så begynte jeg å jobbe 100% denne uken, og da måtte jeg jobbe til kl. 15.00. Kjetil og Victor kjørte tidligere mot Arendal da de kunne dra allerede kl. 13.00 – 13.30. Deilig å slippe unna køen. Jeg var så heldig å få sitte på med Yvonn, kjørte bilen min til henne etter jobb, også reiste vi sammen derfra. Først til Moss for å ta fergen til Horten, også videre nedover til Arendal.

Da Yvonn og jeg kom frem hadde Kjetil fått plassert vogna og holdt på med å sette opp solseilet. Det ble en veldig hyggelig kveld sammen med Yvonn og mange fra Rykkinn gjengen (Hege, Kai, Kari, Tom, Aileen, Jørn, Hilde, Eva og Bente). Det ble en veldig hyggelig kveld med bål og god drikke 🙂

Lørdag morgen var det tid for agility og det var et strålende vær. Etter en luftetur med hundene var det og finne stolen, buret, agilitybagen og rusle opp til agilitybanen. Det var hopp og agilityring, hopp var det klasse 3-1-2, og i agility var det klasse 1-2-3. Dèmi og jeg skulle debutere i klasse 2 i agility, noe jeg gledet meg til 🙂 Det nærmet seg briefing og jeg gjorde klart til å ta på agilityskoene. Var litt spent medtanke på stortåa jeg hadde stuka på tirsdagen, og med rette. Det var ikke behagelig å ta på skoa, men jeg tenkte at med litt rolig oppvarming så ville det bli bedre. Jeg følte faktisk at det var bedre etter oppvarming. Så var det briefingen og dommeren fra Sveits, Sasha (husker ikke etternavnet) hadde satt en kjempe fin bane! Det murret litt i foten etter briefingen, men som jeg sa til de andre «Når konkurransen starter, kommer adrelinet til å døyve smertene». Vi hadde startnr 1 og dommeren viste oss at det var klart og blåste i fløyta. Jeg gikk og skulle til å ta av båndet og ringsekretæren roper ut «Nei, nei, vi er ikke klare». Dommeren hevet på skuldrene og ba om unnskyldning. Etter litt var det klart å vi kunne starte. Satte Dèmi igjen et stykke bak første hinder og plasserte meg så mellom hinder 1 og 2 da slalåmen sto i litt skråvinkel. Startet Dèmi og hun tok slalåminngangen bra og vi fortsatt videre, sendte Dèmi inn i røret og så var det en svak buet som endte med pølsa, og da kjente jeg det – AU! – fokuset forsvant fra handlingen og ned i stortåa og vi disket. «Fortsette å jobbe!» høre jeg fra sidelinja og jeg fikk fokuset tilbake til handling, sendte Dèmi på stigen, fikk et supert stigefelt, handlet så videre over muren og fikk henne fint på møne, nok et bra felt – YES!!!. Sendte Dèmi inn i et buet rør fra baksiden og skulle så skynde jeg over til andre siden og da var det gjort AU!!! Det ble en halvhjertet handling fra min side resten av løpet, men jeg klarte å holde Dèmi på vippa så den ble ok. Kom meg i mål og fikk av meg skoen som trykket så innmari, fant ballen og kastet den til Dèmi og lekte litt med henne mens jeg satt på bakken. Ble veldig lei meg i etterkant da Kjetil fortalte at Dèmi var veldig dempet og usikker under hele løpet, hun merket nok at jeg ikke var meg selv 😦 Løpet ble filmet, så man kan jo se hvor dårlig det ble når jeg ikke kunne løpe ordentlig. Man ser helt klart hvor fokuset mitt er på tåa og ikke handlingen 😦 Takk for at du filmet Jørn.

Fikk iset stortåa etterpå, men bestemt meg for å ringe legevakten i Arendal for jeg måtte jo få sjekket om det var brudd eller ikke. Verdens snilleste Yvonn ble med meg på legevakten og satt der i over 4 timer!!!! Tusen tusen takk Yvonn. Det vear heldigvis ikke brudd, men en «ekstremt kraftig for slått tå» – ifølge legevakten. Stortåa ble stripset med nabotåa, og skal holdes i ro til hevelsen og smerten er borte. Håper det går fort!

Tilbake til stevne. Jeg spurte Kjetil om han hadde lyst til å gå med Dèmi i hopp 2 løpet og lag. Hopp2 løpet gikk bra i starten, men så begynte Dèmi å dempet seg, og lete etter meg, så Kjetil avbrøyt løp – flinke Kjetil! Så var det tid for lag og Dèmi var mer med, tittet litt etter meg i en sving, men ellers så fulgte hun med Kjetil og de gikk feilfritt!!! YESSS – alle feltene satt!!!

Her er film av det løpet, tusen takk til Eva som filmet løpet mens jeg satt på legevakten;

Yvonn og jeg spiste en burger på vei hjem og jeg droppet rekefesten. Litt vanskelig å sitte med benet opp når man sitter og skal spiste reker med masse folk. Isteden ble det litt hvile i campingvogna, en varm dusj, og litt skravlings sammen med Yvonn, Lise, Line, Annikken og gjengen. Tilslutt litt skravlings med Hilde og Yvonn i vogna før tåa mi og jeg tok en tidlig kveld.

Søndagen var det atskillig kaldere og det blåste surt! Ble mye klær på og «djerven-dyna» var med. Var kaldt å sitte med åpne sko, noe annet passet jo ikke, men det var mye å se på 🙂 Skulle veldig gjerne gått flere agilityløp for det var virkelig fine baner og hyggelige dommere (Sasha og Van De Laar)  i helgen 😀 ! Må jo få med at Kjetil gikk lagløp med Dèmi også på søndagen og da tipset jeg han om å gire henne opp med pipeballen før løpet for da hadde allerede Yvonn og jeg reist, og det virket! Dèmi var en helt annen hund å gå med, noe som resulterte i to vegringer, MEN – trommevirvel – ALLE feltene satt nok en gang 😀 😀 😀 !!!

Tusen takk til alle agilityvenner for en flott helg, det var veldig hyggelig at folk kom og spurte hvordan det gikk med tåa mi 😀 En STOR takk til Yvonn som holdt ut med meg både på turen ned til Arendal og hjem igjen!

Krysser fingrene for at jeg er i gang med trening igjen om to uker!!!

4/5-11 PS! Vært hos legen igjen. Det er 4-8 uker før jeg kan løpe igjen 😦 😦 😦

11 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

11 responses to “2011 Arendalstevne – årets første utestevne!

 1. Hmmm – du løper bedre med ødelagt tå enn ….. jaja – behøver ikke nevne navnet mitt 😉 Tenk all den nyttige treningen du skal få gjort på disse 4-8 ukene!!! Dere blir uslåelige når du kommer tilbake 😀

 2. Usj da, gos bedring 🙂 Men mye man kan gjøre med skadet tå, gjerne det som ikke er så artig uten skadet tå 🙂

 3. Kjipe greier! Håper legene beregner feil tidsrom til både deg og meg! At vi kan løpe agility før vi aner det 🙂
  Masse masse god bedring iallefall!!

 4. God bedring Beate :-))

 5. God bedring, Beate! Håper at du fort kan komme deg ut på agilitybanen igjen 🙂

 6. Monica

  God bedring Beate! Kram Monica

 7. Hørtes veldig vondt ut ! Masse god bedring !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s