Dania Cup 2011

Endelig var Danmarks-uka her igjen, og jeg var klar for å løpe 🙂

Var først noen dager på Fyn sammen med familien Strøm, Svebakken og Hindrum x 2 🙂 På en fantastisk flott campingplass som het Hasmark Strand camping.

Lørdag formiddag satte vi kursen mot Næstved på Jylland. Da var det klart for en hel uke med masse kjentfolk fra både inn- og utland. Og ikke minst – masse agilityløp 😀

Ingen god oppkjøring for Demi og meg med 8 uker uten løping, kun Stav stevne som test. Uken ble derfor en treningsuke, og eventuell feilfrie en megabonus.

SØNDAG
Ag2 – feilfritt og 1. plass! 😀 Snakk om overraskelse!
Hopp3 – kun fem feil, vegring på slalåmen!
Åpenag – disk, fornøyd med starten, men etter disken var det mye halvhjertet fra min side – FY! Mønefeltet var bra 🙂

MANDAG
Hopp3 – disk, briefing kræsjet med ag2 og jeg fikk ikke ha oppsamlingsbriefing så jeg sendte Yvonn som stand-ind på briefing, men gikk selv 🙂 Mye bra, men må helt klart trene jaakotuss med andre hindre tettere rundt!
Ag2 – disk pga av en mega dårlig handler 😦 Prøver febrilsk å få Dèmi forbi et hinder hun har tatt og hun er på riktig vei mot meg også slenger UT armen og hun tar hindre tilbake! Jævlig surt når alle feltene satt………….
Åpen hopp – fem feil, sendte Dèmi ut av ringen (!) og istedenfor å fortsette står jeg passiv (!) så hun løper mot meg istedenfor i røret.

TIRSDAG
Ag2 – feilfritt og 2. plass, slått med 9 hundredeler!
Hopp3 – disk, men VELDIG fornøyd med løpet likevel 🙂 Bortsett fra sen timing etter et kort rett rør. Ser ganske komisk ut at jeg løper mot venstre (rett frem) og Dèmi mot høyre! Ingen av de som så på skjønte hva som skjedde.
Åpenag – husker ikke fordi jeg har ikke video 🙂

ONSDAG – fri dag! Slappet av og dro til Bilka og ToysRus 😀

TORSDAG
Ag2 – Tror 10 feil?, ikke film. Husker løpet, men er ikke sikker på om det var torsdagen men tror det. Var alt for seint ute, så istedenfor å rope «Gå» ropte jeg «Vent»??!!! = vegring + en vegring til for jeg stikker for tidlig.
Hopp3 – disk, ukas dårligste løp 😦
Åpen hopp – disk, det var timing etter disse korte rørene da…… Dèmi er superflink og fortsetter rett frem som var siste beskjeden hun fikk.

FREDAG
Ag2 – 5 feil, feltfeil på stigen.
Hopp3 – disk, jeg står vent litt feil medtanke på at Dèmi trenger trening på «Slalåm»- kommando, i hvert fall når kroppen min viser et annet hinder. Dårlig handler 😦 !
Åpen agility – feilfritt 🙂 og 7. plass av MANGE 😀

LØRDAG
Ag2 – 5 feil, feltfeil på stigen, igjen. Visste at det muligens ikke skulle holde hele uken, så det er bare å trene videre.
Hopp3 – 10 feil (riv = rompeføring) og vegring = nok en dårlig handling)

Var egentlig veldig fornøyd når jeg var der nede, ja det ble en del disk men likevel MASSE bra. MEN så kom jeg hjem å så på videoene, ja da, det var noe bra, men fy søren så mye jeg surret, var alt for treg, var i veien for Dèmi, nølte, dårlig timing osv osv.. Så det er helt klart at her må det trenes mer. Mange løp ble filmet, så snurr film 🙂

Også har Eva Tønnessen vært så snill og filmet et par løp av meg, men jeg er ikke sikkert fra hvilke dag, men samme det 🙂 Snurr film!

Agility 2:

Åpen agility:

Takk til alle venner som gjorde Dania Cup til en super opplevelse!

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “Dania Cup 2011

  1. Her var det mye bra 🙂

  2. Kan ikke skjønne hvorfor du skal legge opp?

  3. Veldig mye bra, og noen veldig få steder er jeg enig med deg i kommentarene om handleren, men de fleste steder er jeg som forventet helt uenig 🙂 Du trenger mer trening på noe, ja, heldigvis 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s