16/8-2011 Trening Askim

Klar for ny trening med Indre Østfold gjengen 😀 I dag var det hele tre kombinasjoner som skulle trenes på 🙂

Jeg fikk overtalt dem til å dele oss inn i tre grupper. Husker ikke i farten alle som var der, men på min gruppe var Dagmar m/beagle og Åse m/to kooikere. Vi startet på denne kombinasjonen;

Her var det tre ting jeg skulle trene på felt, jaako og hinderdiskrimingering! Alle tre gikk faktisk veldig bra, men det gikk bedre og bedre i og med at Åse skrek «LØP» da jeg ble veldig passiv i Jaako’en 🙂 Takk for hjelpen Åse, du fikk fart på bena mine 🙂 Og ja, Dèmi ruler 😀

Neste kombinasjon var denne;

Her skulle jeg trene på felt, hinderdiskriminering og slalåminngang. Testet også to forskjellige handlinger på 3-6 og det ble «det enkle er ofte det beste 😀 » Fikk også bevis for at «rundt»-kommandoen er Dèmi veldig god på, og blindbytte mellom møne og neste hinder funket!

Siste kombinasjon vi gikk var denne;

Her ønsket jeg å trene/test ut 6-13, og 13-17. 6-13 gikk jeg med Fame på Fredrikstad stevne, vi disket på hinder 11 (hjul og hopp var byttet om), og jeg hadde veldig lyst til å teste det samme med Dèmi (layering av slalåmen 🙂 ) Dèmi er gulljenta til mammaen sin og nailer det på første forsøke!! Flinke Dèmi! Vi fikk også til 13-17 på første forsøke 🙂 Tok så 9x -8 det fikk vi på hopp3 i Fredrikstad, vi fikk det til, men tapte mye tid, testet litt på det. Funket veldig bra med lapturn (som på konkurransen) når jeg timet det riktig!

Var superfornøyd med denne treningen! Følte at alt fløt, kan ikke huske sist jeg hadde den følelsen etter en trening. Var flink og gikk ned Dèmi etter trening sammen med Åse og hennes to kooikere.

Gleder meg til torsdag, da skal Yvonn, Ann-Cathrin, Gondola og jeg til Odalen 😀 !

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “16/8-2011 Trening Askim

  1. Moro med banetegninger og at du trener sammen med kooikere – kan ikke be om mer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s