Long time no writing…………..

Ja, nå er det kjempe lenge siden jeg har skrevet i bloggen min, så det er vel kanskje påtide med en oppdatering 🙂

Skal vi se, sist gang jeg skrev i bloggen var 20. august, så da får jeg vel hente frem 7. sansen for å finne ut hva jeg har gjort. Husker ikke så langt tilbake.

SLUTTEN AV AUGUST

Det var en veldig tung tid da pappa plutselig falt bort 😦 Det var ikke mye ork til hverken trening eller andre ting.

SEPTEMBER

Jeg dro på agilitystevne til Drøbak, men det var alt for tidlig etter at jeg mistet pappa. Tårene kom til stadighet, og jeg følte meg «slem» som prøvde å gjøre noe morsomt. Disket to løp, så orket jeg ikke å være der.

Var på rekruttsamling en dagen. Var deilig å få trent litt. Var ikke på søndagen, kneet og tåa holdt ikke en hel helg. Hadde også en treningskveld hos Jenni i Odalen sammen med Yvonn, Ann-Cathrin og Gondola, kjempe bra trening! Deltok på stevne til Indre Østfold, hvis jeg ikke husker helt feil så vant jeg vel agility2, disket hopp 3 og disket lag.

OKTOBER

Deltok på året beste agilitystevne – Norwegian Open 😀 ! Noe bra og noe dårlig resultatmessig, feltene gikk rett til helv… 😦 Fikk vel en 2. eller 3. plass i agility2 med 10 feil, rimelig flaut spør du meg, å komme på pallen med 10 feil ! Fikk tre plasseringer jeg var fornøyd med; 1. plass hopp 3 med cert på lørdagen, 3. plass etter 1. runde av tunnel cup’en og 3. plass etter 1. runde av Norwegian Open. Dessverre disket jeg begge 2. rundene. Bodil Lund Nilsson vant Norwegian Open i mellom klassen 😀 !

Reiste til Lievin i Frankrike og hadde en kjempe tur sammen med Inger Esther og Malin !! Mye bra agility og se på, men dessverre så var det et fryktelig glatt underlag, veldig synd etter å ha sett VM i Tyskland året før med DET bra underlaget. Frankrike ja, franskmenn er noe for seg selv, makan til uhøflig og frekt folkeslag, og så barnslig med det å nekte å snakke engelsk!! Nei, blir nok aldri en ferietur til Frankrike….

Hadde en flott treningkveld i Odalen, med Yvonn, Ann-Cathrin og Gondola.

Konkurerte i Tønsberg, hopp 3 løpet gikk knallbra helt til neste siste hinder hvor jeg klarer å tryne for å ikke kræsje med Dèmi (gjorde ikke som jeg hadde briefet 😦 ) Flere mente at jeg hadde vunnet hvis jeg hadd eholdt meg på bena – irriterende. Dessverre slo jeg kneet mitt i fallet, så resten av dagen var jeg noe redusert, men det var IKKE årsaken til at jeg disket i agilityløpet (viste feil hinder) og lagløpet (ga ingen signal om å hente hindret fra baksiden) MEN hadde en kjempe hyggelig dag sammen med Bodil Lund Nilsson 😀

Begynte å trene å trene i ridehallen på Granly, med en herlig gjeng. Håper å få trent hver søndag.

NOVEMBER

Trente en kveld i Odalen sammen med Yvonn, Ann-Cathrin og Gondola. Dette ble en tung treningskveld for meg da jeg igjen ser at jeg må gå tilbake en del med felttreningen min, jeg har ikke vært 100% med kriteriene mine, gjort det mye vanskeligere for meg selv en nødvendig.  Konkurrerte på Stovner sitt stevne. Gikk et knall bra hopp 3 løp, Dèmi gikk som en drøm, men dessverre som gikk jeg 30 cm i feil retning og Dèmi tok et feil hinder.Snakket med dommeren etterpå og han sa at det var et bra løp, han koste seg mens han så på, og synes det var veldig leit at jeg hadde disket, for vi hadde knust alt konkurranse med det løpet 😀 Agilityløpet fikk jeg 3. plass med 5 feil, gjett hva… feltfeil. Husker ikke hvordan lagløpet gikk, men laget disket.

Bodil, Tiril, Dèmi og jeg var på fotoshoot 😀

9 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Agility trening, Diverse

9 responses to “Long time no writing…………..

  1. Og dette har vi venta på så lenge, ja så lenge, ja så lenge:) Herlig med oppdatering igjen:) De bildene er bare dødsfine:)

  2. Herlig med oppdatering igjen! Kjempefine bilder!

  3. Endelig en oppdatering igjen! Kjempe fine bilder av fine jenter 🙂 Lykke til i sesongen 2012.

  4. Fint med oppdatering 🙂 og flotte bilder !

  5. AL

    Hvem er det som har tatt de flotte bildene?

  6. Kjenner igjen det med blogging 😉 Flotte bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s