8/4-12 Agilitytrening Skui

Endelig var det tid for en gjestevisitt til Skui igjen, og i tillegg var jeg så heldig å få selskap av Yvonn 🙂

Tilstede på trening var; Solveig, Kari, Gro A., Gro B., Ann-Cathrin, Nina, Elin, Yvonn og jeg. Jeg hadde med den ene tegningen vi skulle trene på :-). Det var en agility 2 bane fra siste konkurransehelg i Tønsberg. Dommeren var Lee Gibson. Jeg gikk ikke klasse 2 banen, men hadde lyst til å prøve den. Tegnet etter husk og video av Hilde og Muffin som gikk den 🙂

Jeg delte opp banen for stigefeltet var noe av det viktigste vi trente på idag, i tillegg til litt mer – se agenda nedenfor. Synes Dèmi og jeg løste banen greit, men hadde helt klart gått knall bra hvis jeg hadde hatt 100% fokus……… Noe å tenke på til neste trening………….

I tillegg til den banen på grusen, satt vi opp denne på gresset (en bane, fire forskjellige måter å gå på);

Agendaen for dagens trening, i tillegg til å prøve agility 2 banen var;

  • Felt (stigen); fikk svar på litt mer i dag. Sideveis avstand på 3-4 meter går ikke bra, men løper jeg inn mot nedgangen = veldig bra. Må jobbes mere med. Dèmi hadde ingen feltfeil på stigen idag, men innfridde ikke kriterie flere ganger. Vi må bare fortsette å jobbe. Mønefeltet tok vi også og en gang ble det «flying top» og da ble det også feltfeil – jobbe videre med dette. Vippa er jeg veldig fornøyd med 🙂
  • Teste litt på selvstendig framdrift – hvis jeg «slurver» stopper Demi, eller tar hun selvstendige valg. Dèmi tar helt klart selvstendige valg!! Jeg er nødt til å ha 100% fokus på trening såvel som konkurranse eller så går det gæli’
  • Fremadsending; high-kommandoen funker, men jeg må være flinkere til å holde jevnt tempo, ikke «sakke», da blir Dèmi usikker og begynner å nøle.
  • Slalåm; trente slalåm med grind på start og slutt og fikk helt klart sett litt av hvert vi må jobbe videre med. Sliter med visse innganger. Føler at vi er pågang med å få økt farten.
  • Jennituss; på banen fra agilitynerd.com var det en unik sjanse å teste jennituss. Tror ikke jeg har trent på den siden agilitypowerweekend i fjor, og hvem tok det på første forsøk? Dèmi 🙂 Flinke Dèmi 🙂 !!

Satser på å få til en eller to hjemmetreninger før neste «fellestrening», men det spørs vel på været. Er jo spådd «vinter» igjen fra i morgen……….

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “8/4-12 Agilitytrening Skui

  1. Moro å endelig se dere «live» igjen 🙂 Dere er definitivt på rett vei når det gjelder felt på stigen 🙂

  2. Som vanlig er det alltid hyggelig å trene sammen med deg:) men akk…når jeg leser din blogg blir jeg alltid minnet på hvor ustrukturert jeg selv er.. 🙂 Jeg gleder meg så innmari til å dra og heie på deg og Demi i VM:) Da skal det børstes støv av duskene!

  3. Hyggelig endelig å få en trening sammen med deg igjen 🙂 Blir morsomt i Arendal, kanskje jeg trenger en som kan være med meg på briefingen 😉

  4. Stigefelt ja … Hm, kjekt å ha nye å trene på !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s