Oslo hundeshow 2012

Ny stevnehelg og uttaksstevne! Spennende 🙂

De gærne har det godt sier jeg bare!! Kl. 07.00 møtte Kari meg hos mamma. Vi skulle kjøre sammen og snille Kari orket å dra tidlig selv om hun ikke hadde oppmøte før senere. Tusen takk for det Kari!! Vi konkurrerte ikke på fredagen, men var så heldig at Yvonn gjorde det, og hun satte opp telt som vi kunne få sitte i 🙂 ! Tusen takk Yvonn!! Fikk en tekstmelding fra henne på fredag om at vi burde få tak i parasoll pga varmen. Turen til Claes Ohlsson ble det, og det var virkelig lurt for på stevneplassen var det VELDIG varmt!

Lørdag var det uttaksstevne og vi startet med agility 3. Dommer var Veso….. fra Slovenia. Var fornøyd med løsningen min på briefingen og jeg gledet meg til å gå. Litt spent, men veldig fokusert. Følte at vi fikk en ok linje og at løpet gikk ganske bra. Dèmi flyr over møne og lander på feltet, hører «oj» fra folk rundt ringen og en utbrudd fra dommeren 😀 Vi kommer oss fint videre, lager en sving før stigen for oppgaven var litt skrå, sier «touch» på nedgangen og Dèmi løper hele feltet ned 😀 !! YEEESSSSS !!!!! Er på vei til å si «bra», men Dèmi er allerede på vei mot slalåminngangen, så det er bare å komme seg videre å si «slalåm». Kommer oss i mål og jeg er kjempe fornøyd med løpet!! Alle feltene satt, og vi har kommet igjennom vårt første agility 3 løp siden vi rykket opp i mars 😀 😀 !! Må jo si at det var litt bonus at det skjedde på uttaksstevne :D. Resultat; feilfritt, seier og cert 😀 ! Løpet er filmet, og jeg ser at jeg har «litt» høye armer i ny og ne, må jobbes videre med.

Så var det tid for hoppløpet, hopp 3, dommer var Yngve Sommer. Også dette var en fin bane og jeg gledet meg til å gå. Men så gjør jeg er mega blemme og stiller meg litt for mye foran hinder 2 når jeg starter Dèmi, og hun går rundt hindre, det er min feil, jeg skyver henne rundt. Hører Kjetil sin stemme inni hode – «du må for all del ikke diske et uttaksløp». Får hentet Dèmi tilbake igjen og sender henne på hinder 2, føler jeg svinger fint mot hinder 3 (180 graders sving), men Dèmi fyker frem etter nr. 2 og inn i pølsa…. «Faen» sa jeg da, men henter meg fort inn igjen og får Dèmi over hinder 3 og resten går greit, bortsett fra slalåmen. Resultat; disk. Løpet er filmet.

Søndag var varnlig stevne, men jeg er like tent og fokusert for det. Å gå agility med Dèmi er bare utrolig gøy!! Hun følger meg på godt og vondt 🙂 Først ut i dag var også agility, dommer var Harald Schjeldrup. Følte meg ganske trygg på valg av handling og vi satte i gang. Det gikk veldig bra med blindbytte, mønefelt, bakbytter og vippe. Så er det lengde, rett frem over et hinder før hun skal mellom hindre. Jeg begynner å forberede en nedbremsing og sier «Dèmi». Hun ser på meg akkurat som om hun lurer på hva jeg vil, også flikker hun rundt hindre og tar det fra baksiden – disk. Jeg klarer å fortsette videre som om ingenting har skjedd, får litt problemer i slalåmen, men retter det opp. Bestemmer meg for nå å teste ut stigefeltet, sender Dèmi i feil rørinngang og pusher på fart over stigen. Hun tar feltet 😀 !! Ser på video i etterkant at det er et lite hopp på slutten, men hun gjør som hun får beskjed om = treffe med en forpote (traff faktisk med to 🙂 ) . Resultat; disk. Løpet er filmet.

Så var det hopp 3, dommer Veso…. (Slovenia). En skikkelig løpe bane, med en felle – ta et hinder fra baksiden, etter et løpestrekket. Utfordringen var at løpestrekket startet med en slalåm og jeg kan ikke løp veldig mye fra Dèmi i slalåmen. Så var det to hopp før man skulle ta hinder fra baksiden. Hindrene sto ikke på linje, så jeg bestemte meg for at bakbytte på neste siste hinder på strekka, så skulle jeg ta en halvholdt med lapturn. Vurderte også å sende Dèmi rundt motsatt vinge, men det slo jeg fra meg – dessverre……….. Alt så veldig bra ut helt til jeg skulle ta halvholdt med lapturn. Sier «Dèmi» etter bakbytte, får kontakt med henne, begynner å vise tegn for lapturn, men glemmer halvholdten 😦 Disk. Fyker videre som om ingenting har skjedd og det går ganske bra, helt frem til siste hinder. Dèmi kommer alt for mye mot meg, og jeg «rekker» ikke å ta opp armen og korrigere linjen hennes. Har nok med å komme meg over ringbåndet. Resultat; disk. Løpet er filmet.

Her kommer filmen; Oslo hundeshow 2012

Har ikke helt skjønt disse uttaksreglene og jeg aner ikke hvordan alle andre gjordet, men det var dumt at vi disket et løp. Hvor langt vi når, vil tiden vise, er to uttaksstevner til. Men først er det NM i Drammen 2. og 3. juni 🙂

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “Oslo hundeshow 2012

  1. Gratulerer igjen med Cert´et 🙂 🙂

  2. Tusen takk for hyggelig selskap hele helgen! Og parasollen var genial!:) Gratulerer igjen med velfortjent Cert!!! 🙂

  3. Stigefeltet deres på lørdag var nyyydelig 🙂 Utrolig merkelig å se dere i startområdet før start 😉 (forteller siden). Gratulerer igjen!

  4. Gratulerer nok en gang med ett flott ag løp og cert :- ) Tusen takk for filmingen Beate 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s