19. – 21. juli 2012 – Värmlandsrally, Karlstad

Etter Slottshoppet reiste vi til Skutberget camping og hadde noen dager uten agility, og bare koste oss med ungene. Men på torsdagen brakte det løs igjen 🙂

TORSDAG

Agility – dommer; Lars Sassner. Et veldig bra agility løp av Dèmi med flotte felt, men så klarer jeg å ødelegge det ved å presse henne ut av slalåmen 😦 Hun tok slalåminngangen perfekt også klarer jeg å kjøre på så hun hopper over pinne 2. I tillegg var jeg for slapp når hun skulle ta slalåmen på nytt, så det ble en vegring i tillegg!!! Vel, vel – jeg får ta med at feltene var VELDIG bra 😀 !! Er ikke på film.

Hopp – dommer, Camilla Brundin. Er kjempe fornøyd med Dèmi på dette løpet, men igjen så er det jeg som ødelegger………. Jeg pusher ikke i det hele tatt, bare «viser vei». Blir et feilfritt løp, men ingen topplassering da det gikk for tregt. Fy meg!! Ble en 11. plass av 76 ekvipasjer. Er filmet.

FREDAG

Hopp – dommer; Nils Lindqvist. Veldig fornøyd med dette løpet, bortsett fra et par smårusk som kunne vært unngått. Fikk en fin 3. plass av 69. ekvipasjer – hopp cert og dermed Svensk hopp champion 😀 Flinke Dèmi 😀 !!!!

Agility – dommer; husker ikke hvem det var. Veldig fornøyd med Dèmi på dette løpet, alle feltene satt, men jeg klarer å ødelegge så det blir et pinneriv. Senker armen mens Dèmi er over hindre. Fy meg!!! Ble ikke noe resultat på denne klassen for etter 10-12 hunder kom et skikkelig tordenvær og tonnevis med regn. Hele klassen ble kansellert.

LØRDAG

Dagen for gjørmeagility!!

Agility – dommer; Nils Lindqvist. Jeg hadde bestemt for at jeg ikke skulle bry meg om det var veldig gjørmete på banen, men klarte det ikke helt 😦 Gikk veldig bra en stund, men når jeg så skulle ta en jaako klarer jeg å flytte meg sideveis så jeg tar en måvals isteden 😦 Hva skjer? Jeg sender Dèmi i feil rørinngang. Dèmi er flink og gjør akkurat som jeg sier. Fortsetter videre som om ingenting er skjedd, men begynner med veldig trippende gange når jeg kommer i gjørmepyttene, noe som resulterer i at jeg drar henne av stigefeltet.

Hopp – dommer; Anders Larsson. Er egentlig veldig fornøyd med dette løpet, Dèmi er super flink! Igjen er det jeg som ødelegger……. Kommer litt for langt ned i forhold til et hinder å når jeg skal forflytte meg oppover igjen får jeg ikke feste pga gjørmen. Slenger derfor ut en lang arm for at Dèmi skal ta hindre og det gjør hun supert men da får hun også en flott linje i feil rørinngang….. Flinke Dèmi som gjør det hun får beskjed om!!

Her er film av hoppløpene mine på torsdag og fredag (takk Elin for at du filmet), samt video av agilityløpet mitt på lørdag (takk Kjetil);

Värmlandsrally, hopp torsdag og fredag

Värmlandsrally, agility fredag

KONKLUSJON ER SOM ETTER FORRIGE KONKURRANSE; Dèmi er bare knall morsom å gå med, følger meg som en drøm 😀 😀 😀 !!!

HVA JEG MÅ TRENE PÅ VIDERE FREMOVER; se forrige blogginnlegg + motsatt rørinnganger OG vippa, vippepasseringene er til tider VELDIG tynne!

Tilslutt vil jeg bare si tusen takk til alle som heiet rundt banen når vi gikk – det er bare SÅ motiverende 😀 !!!

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “19. – 21. juli 2012 – Värmlandsrally, Karlstad

  1. Fremgang og fremgang for hvert blogginnlegg/video jeg ser 😀

  2. Knalløp, kjempebra – og løpe i gjørme er ingen spøk – man vil jo helst holde seg på bena, syns du klarte deg fint. Vippa……. siden du nevner det selv:-):-) 🙂

  3. Dere er på riktig vei, KJØR PÅ:-)

  4. «Følger med som en drøm». Så härligt att läsa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s