8. – 14. juli 2012 – Slottshoppet

Lørdag 7. juli reiste hele familien, alle tobente og firbente, til Wiks Slott rett ved Uppsala. En lang tur, men med litt mat- og

luftestopp gikk det greit. Fikk fyllt opp bilen med mat og drikke, OG snop før vi parkerte rett ved slottet. Litt frem og tilbake med hvor vi skulle campe, men vi fikk tilslutt en fin plass ikke langt fra agilitybanen 🙂

SØNDAG 8/7

Første konkurranse dag. I agility var dommer; Lena Dyrsmeds. Husker ikke helt løpet, men vi disket, tror det var da jeg ikke fikk stoppet Dèmi etter møne, vi skulle 90 grader til venstre, men hun løp rett frem. Alle feltene var der! I hopp var dommer; Jens Nilsson. På dette løpet var jeg litt for tidlig ute med et blindbytte så Dèmi løp forbi et hinder. Jeg fortsatt bare videre, ellers et supert løp. Har ikke film av løpene.

MANDAG 9/7

Agility – dommer; Timo Vertanen. Husker ikke løpet, men det er ikke så farlig for vi gikk feilfritt 🙂 5. plass av 85 ekvipasjer og vi fikk agilitycert 😀 ! Hopp – dommer; Jens Nilsson. Husker ikke helt løpet, men tror jeg fikk et riv og en vegring fordi jeg sto i veien for Dèmi. Endte opp på en 19. plass av 90 startende.

TIRSDAG

Agility – dommer; Lena Dyrsmeds. Dette var en agilitybane med mange feller, og jeg klarte selvfølgelig å ta et steg for kort til å hjelpe Dèmi i slalåmen = vegring. MEN hun hadde alle feltene – YESS 😀 ! Go Dèmi!! Eller så var vel løpet ganske bra 🙂         Hopp – dommer; Timo Vertanen. Her fikk jeg dessverre et pinneriv da jeg igjen klarte å stå i veien for Dèmi.

TORSDAG

Agility – dommer; Kjell Pettersson. Da kom dagen der det ble «litt» vel mye pushing. I agility dro jeg Dèmi ut av slalåmen, og jeg dro henne av stigefeltet. Da begynner jeg å få svar på hvor mye jeg kan pushe Dèmi 🙂 Endte med 10 feil, 16. plass av 89 startende, hele 70 ekvipasjer som disket!!!

Hopp – dommer; Pär Tangfelt. Var litt for rask i en vending her så jeg sendte Dèmi i pinne 2 i slalåmen. Sure 5 feil. Ellers et veldig bra løp.

FREDAG

Agility – dommer; Carina Brickman. Her disket jeg på neste siste hinder 😦 Dèmi hadde alle feltene, og gikk som en drøm, MEN etter stigen nektet Dèmi å følge meg å ta et buet 3 meters rør, hun SKULLE rett på målhinderet. Veldig kjedelig, men jeg lærte at jeg ALLTID må opp med bremsearmen når jeg trenger oppmerksomhet etter stigefeltet, for det hjalp ikke å gå mot rør, skrike osv. Hopp – dommer; Yvonne Ahlin. Egentlig veldig fornøyd med dette løpet som ble feilfritt, men som ikke nådde opp. Var i veien for Dèmi etter pølsa, og glemte nesten å vise henne siste hinder. Tapte masse tid på det. Ble en 11. plass av 93 ekvipasjer.

LØRDAG

Agility – dommer; Kjell Pettersson. Siste agilityløpet i Slottshoppet – der satt den 😀 Feilfritt og 4. plass, to tideler fra pallen!! YESS 🙂 Vi nærmer oss der vi ønsker å være 🙂 Vi kan, vi kan 🙂 Vet helt klart hvor jeg tapte tiden, på to lapturn, ser det på video. Ble ikke agilitycert i dag, det gikk til 2. plassen. Hopp – dommer; Pär Tangfelt. Fikk et surt pinneriv her, jeg trakk til meg armen i en 270 graders sving, ellers et veldig bra løp!

Her er film av noen av løpene våre;

Slottshoppet 2012

KONKLUSJON ETTER SLOTTSHOPPET;

  • Dèmi er en drøm å gå agility med!!!
  • Jeg må øke gjennomsnittsfarten min på løpene for å nå helt opp
  • Vi har hatt en bra stigning resultatmessig 🙂

HVA VI MÅ TRENE PÅ NÅR VI KOMMER HJEM;

  • Fart i slalåm
  • Slalåminnganger
  • Mere pushing fra min side = høyere gjennomsnittsfart på meg
  • Fortsette å trene på feltene som vi har gjort til nå – det funker 😀 😀 😀

1 kommentar

Filed under Agility konkurranser

One response to “8. – 14. juli 2012 – Slottshoppet

  1. Som jeg har sagt mange ganger før – er SÅ glad de feltene dine endelig er på plass 😀 Moro å se video av dere – som alltid 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s