19/8-12 Nordisk mesterskap i agility :-)

Da var det tid for Dèmi og min debut på landslaget i konkurransesammenheng 😀 !! Nordisk mesterskap i agility, på Bjerke.

Det hadde vært «vanlig» konkurranse dagen før, vel ikke akkurat vanlig da både svenske, danske og finske ekvipasjer var påmeldt. Dèmi og jeg gikk egentlig to gode løp, med et lite «uhell» på hver. I agilityløpet «tverret» Dèmi i slalåmen, så jeg stoppet helt opp for å se om det gikk bra. Det gjorde det, og når vi så kom i gang igjen var jeg helt feilplassert og utav timing så jeg sendte henne mot feil hinder. Flinke Dèmi gjorde som hun fikk beskjed om. Hoppløpet husker jeg ikke, men disk ble det.

Etter den «vanlige» konkurransen var det møte for det norske landslaget, med utdeling av landslagsdrakt og litt informasjon om hva som skulle skje på søndagen. Etterpå var det møte mellom alle de nordiske landslagene og trekking av lagrekkefølgen. Mellomlaget skulle gå først, og etter å ha snakket med de andre på mellom (Ørnulf, Christina og Kristine) endte jeg opp som startnr. 1 på laget. Ble ikke helt først da, for det var tre «white dogs» – reservene til hvert landslag skulle få gå som prøvehund 🙂

Så var det søndag og tid for Nordisk 😀 😀

Jeg gledet meg kjempe masse!! Hadde en hyggelig frokost med Frøydis på hotellet før vi reiste opp til stevneplassen. Tusen takk for skyss Frøydis!! Først ut var det trening, og jeg fokuserte kun på feltene. Var heldig å få hjelp av lillesøsteren til Silje, hun la på matta/ramma for meg og jeg fikk korrigerte feltet. Klar for Nordisk!!!

Kl. 09.00 var det innmarsj, tale og så var det igang. Først ut var small, og så var det medium!!! Jeg var kjempe gira og gledet meg så mye. Banen var kjempe fin og jeg følte meg trygg etter briefingen. Første løp var hopp og Dèmi fulgte meg som en drøm og vi hadde bra fart, feilfritt 🙂 Flinke Dèmi!!!! Husker ikke hvordan de andre gjorde det i farten, men laget lå på tredje plass etter 1. runde.

Så gikk de store hundene hopp, så var det agility for små hundene og så var det igjen mellom sin tur. Dèmi og jeg var like klar som første løpet 🙂 Litt usikker på en passering, men tok en sjefsavgjørelse litt før start – «jeg gir Dèmi en god linje, og hun kan ikke gå feil!». Gikk inn til start med et like stort smil om munnen og igjen – Dèmi går som en drøm og følger linja super bra. Vi får et riv og jeg klarer ikke å se på videoen om jeg gjør noe feil eller om det er underlaget, uansett – det ble 5 feil, men vi har bra fart og ingen feltfeil 😀 !!! Laget endte på 3. plass.

Inn i finalen lå Dèmi og jeg på en 6. plass, og igjen var det bare å gi alt og gjøre vårt beste. Igjen en fin bane, og jeg var kjempe tent før start. Er vel mulig at jeg repeterer meg selv her nå 😀 Dèmi går som en drøm og følger linja super bra!! Jeg merket det ikke selv under løpet, men jeg skjønte på publikum at Dèmi fikk feltfeil på vippa, og jeg ser på videoen i etterkant at jeg har ALT for dårlig tid, jeg ville videre og drar dermed Dèmi av vippa for tidlig. Holdt på å miste Dèmi før et buet rør, men fikk reddet den inn. Vi endte på 6. plass totalt og jeg er veldig fornøyd med den debuten. Ja, jeg skulle gjerne vært uten feilene mine, men det skulle selvfølgelig alle som fikk feil ønsket. Vi er i hvert fall helt klart med der oppe når det gjelder nordisk, det fikk vi bevist – vi hadde vel også andre eller tredje beste tid av alle mellomhundene, og vi ble beste norske mellomhund!!

Flinke, flinke Dèmi!!! Stjerna mi 😀 !!!

Her er video av de to agilityløpene, hoppløpet ble ikke filmet. Snurr film 🙂

Da er det bare å jobbe videre mot VM!! Får vel med oss to konkurransehelger før VM (Ørebro og Arendal). Når det gjelder treningen mot VM, så får jeg vel si som Egon Olsen «Jeg har en plan» 😀

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “19/8-12 Nordisk mesterskap i agility :-)

  1. Herlig å se og herlig å høre stemningen 😀

  2. Mistet fullstendig stemmen her, dere var superduper flinke 🙂 Gleder meg veldig til å se dere i VM 🙂

  3. Synd jeg ikke fikk sett deg! men det gjør jeg jo snart! i VM!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s