16/9-12 Landslagstrening med rekrutten

Er dessverre ikke noe langslagssamlinger i år, men vi fikk en invitasjon til å komme og trene med rekruttene på en søndag.

Alle på landslaget får jo ikke benyttet seg av dette da de bor langt unna og det kun var noen timers trening. I og med at det var i Oslo så tenkte jeg kunne ta turen. Var på rekrutten selv i fjor, så det ville være koselig å se igjen mange av folka, og se hvor flinke de er blitt. Var ikke veldig klar for å gå hele baner som jeg ble forespeilet, pga av kneet og dårlig pust, men tenkte at jeg kunne i hvert fall briefe banene for det er jo fin trening, og eventuelt gå til jeg ikke orket mer. Banen var tegnet av Kees Stoel, som er en av dommerne i VM.

Første banen vi skulle gå var en agilitybane. Skulle være en lagkonkurranse mellom rekrutt og landslag, men i og med at vi ikke var nok i alle størrelsesklassene ble det mixed lag. Banen så slik ut;

Banen ble brukt under det spanske mesterskap. Starten gikk veldig bra, gikk vel helt fint frem til hinder 9, der ble jeg stående litt for lenge så når jeg skulle løpe langs stigen var formen så dårlig at jeg nesten ikke kom fremover. Som resulterte i at jeg ikke fikk hjulpet Dèmi etter nedfeltet. Det ble en litt stor sving til hinder 11, tror også hun rev det hindre. 12 og 13 gikk, men jeg begynt å hoste veldig når Dèmi var i slalåmen, kom litt på etterskudd på 14 og 15, men det ble riktig, men et riv på en av dem – tror jeg. Fullførte hinder 16 og 17, men så var det nok. Fikk ikke luft, hostet og brakk meg 😦 Husket heldigivs og kaste ballen til Dèmi. Med andre ord, disket meg selv. Når jeg ser på banetegningen nå så ser jeg at noe var annerledes; hinder 8 sto lenger ned mot hinder 1,hinder 16 var nesten på høyde med rørinngang 17x. Uansett, var fornøyd med gjennomføringen ut i fra forutsetningene (min dårlige form).

Så var det tid for hoppbanen, og den så slik ut;

Denne banen ble brukt i den Sveitsiske kvalifiseringen. Her er det bare en ting å si: WOW! For et løp vi gikk 😀 Alt fløt på skinner, jeg følte at jeg var der jeg skulle, Dèmi fulgte meg som en drøm og beste av alt – vi gikk feilfritt 😀 😀 – på første forsøk 😀 Jeg smilte når jeg gikk, og smilet ble ikke mindre når jeg kom i mål og hører: «Wow, også DEN tida» Flinke, flinke Dèmi 😀 Jeg må virkelig ha hostet løs noe på agilityløpet, for jeg hadde ikke problemer med pusten i det hele tatt på dette løpet.

Ble ikke mer agilitytrening på meg for jeg var utrolig sliten og jeg begynte å tetne til i brystet, samt at kneet murret! Vil jo IKKE risikere å kjøre meg selv for hardt før VM! Det var en veldig fin gjennomkjøring likevel – vi kan!!

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “16/9-12 Landslagstrening med rekrutten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s