21. – 23. september – Agilitystevne i Arendal

Tid for å teste nye agilitysko på kunstgresset i Arendal 🙂

Nyinnkjøpt medtanke på VM 🙂

Dette blir et veldig kort innlegg, for det gikk ikke så veldig bra resultatmessig denne helgen. Det som var bra var at skoene var supre og teipingen av kneet fungerte utmerket. Fikk etter MR beskjed om at høyre kneskål sitter litt skjevt og det var friksjonssmerter på utsiden av kneet, så jeg trengte BARE å teipe kneet, når jeg kjørte bil, gikk agility, gikk lange turer osv. Og som sagt, det fungerte.

Det var forsåvidt ok baner i Arendal bortsett fra at det var litt merkelige linjer noen steder. Lørdag var jeg helt av nett og gjorde rett og slett en ræva jobb handlingsmessig 😦 Søndagen var jeg mere på nett, men jeg klarte likevel og gjøre en feil på hvert løp, som resulterte i en disk. Men alt før og etter var jeg egentlig veldig fornøyd med. I agilityløpet havnet jeg på feil side av møne så istedenfor å drive med brannslukking med «hit» «her», bestemte jeg meg bare for å sende Dèmi i feil rørinngang = disk. På hoppløpet trynte Dèmi skikkelig i et buet rør, så når jeg skulle sende henne inn i samme røret, nølte hun, men ikke jeg, så når jeg løp videre ble hun med meg uten å ta røret = disk.

Ble litt bekymret for Dèmi etter det trynet i røret, og det viste seg at jeg hadde rett i bekymringen min. Var hos kiropraktor Ellen Schmedling på mandagen etter stevne og Dèmi hadde rotert brystkasse 😦 Heldigvis kunne det korrigeres og da er det jo bra at det blir hvile frem til VM 🙂

PS! Kanskje litt felttrening da….

Legg igjen en kommentar

Filed under Agility

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s