Uke 44 – 2012 5-minutters treninger hjemme

Ny uke, nye muligheter 🙂

TIRSDAG, da trente vi med isboks, og det å få alle potene oppi. Det er månedsvis siden vi trente på det, så jeg begynte mer eller mindre på scratch. Jeg har trent veldig mye nosetouch med Dèmi tidligere så det er alltid det hun starter med å tilby, nå oppi isboksen. Heldigvis så kom den ene poten raskt oppi, og vi fikk flere fine repetisjoner 🙂 . De to siste repetisjonene kom det til og med TO labber oppi 😀 😀 Blir spennende å se hva som skjer neste økt, når det enn blir. Nå har jeg i hvert fall notert ned hva som skjedde på denne økten.

TORSDAG, da trente vi på handtouch, og Dèmi er blitt veldig flink. Hun dytter skikkelig i hånden min 😀 Det jeg trenger å gjøre nå er å generalisere det, og legge på forstyrrelser. Brukte «handtouch» på agilitytrening og da er hun tilbake til litt nølende og forsiktig touch.

Ble ikke mer 5 minutterstrening denne uken for jeg fikk et kjempe koselig besøk fra Kristiansand – Kirsten 😀 Da ble det heller masse skravlings, harrytur, taco og rødvin, og masse godis 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Agility trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s