Alt er ikke som det skal med Dèmi……

Lørdag 23. mars kom jeg hjem fra kick-off med jobben og blir møtt i døren av hundene. Dèmi skal til å hoppe på bakbenet som hun pleier, men bakbenet svikter………….

og hun detter på rompa 😦 Hva skjer ?!!!

Jeg ble kjempe redd og løftet Dèmi opp! Hun logret og var kjempe glad som hun pleier. Satte henne forsiktig ned igjen og hun gikk greit på alle fire. Fortet meg å ringe Kjetil for å høre om det hadde skjedd noe før han dro, men nei, da hadde hun vært helt fin.

Gikk en tur opp i 2. etasje og Dèmi fulgte med som vanlig. Da vi gikk ned igjen så jeg at Dèmi gikk på tre ben ned trappen. Vel nede i 1. etasje gikk hun på alle fire. Dèmi lå ved siden av meg i sofaen da Kjetil kom hjem og i det Dèmi hopper ned fra sofaen for å møte Kjetil svikter bakparten når hun lander, og hun detter rett på rompa 😦 Stakkars Dèmi! Hun små løper videre til Kjetil og når han løfter henne opp så piper hun 😦 Fikk tak i en veterinærvakt, og vi ble enige om å gi henne Metacam (Cesar går jo på det så vi hadde hjemme) frem til mandagen og å holde henne i ro. Jeg bar henne ned trappene og løftet henne ned fra sofaen resten av helgen. Jeg masserte henne også.

Mandag var det tid for veterinær, og det var virkelig tid for helsjekk! Det var røntgen av det meste og full sjekk over det hele. Rygg, nakk, hofter mm så helt supert ut 🙂 Ikke antydning til noe forkalkninger eller noe som helst. Kneeskålene var ikke løse og sener satt der de skulle være. Ellers virket Dèmi frisk, ikke feber heller. Vi ble enige om at jeg fortsatt med massasjen og skulle være flink å stretche henne etter kveldsturen, dette var også i samråd med Dèmi sin faste kiropraktor. Jeg spurte også hva veterinæren mente om å konkurrere på Gåsahoppet, og han så ingen grunn til at jeg ikke skulle det så sant ikke noe ble verre.

Behandlet Dèmi de neste to dagene og hun gikk da normalt ned trappen, og bakbenet sviktet ikke lenger 🙂

3 kommentarer

Filed under Diverse

3 responses to “Alt er ikke som det skal med Dèmi……

  1. Du skriver 23. april – men jeg håper det skulle betydd 23. mars, for ellers henger jeg ikke med her 😉 Uansett – god bedring med Démi, og jeg håper det går bra hos veterinæren på mandag 29. april!

  2. Funderte litt på datoen også ;- God bedring til Dèmi 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s