Gåsahoppet 2013

Da var det tid for tur til Gåsahoppet sammen med Silje Johansen 🙂

Det hadde ikke blitt noe trening på Dèmi de siste 14 dagene før Gåsahoppet, så istedenfor å reise ned med store forventninger om pallplasser, reiste vi ned for å få en fin treningshelg. Og ikke minst en artig tur.

Vi skulle bo på Abbekås Mat & Logi, rett ved en golfbane. Var litt spent på hvordan det var der da jeg hadde bestilt det via internet, men det var veldig bra. Det var ikke bare Silje og jeg som skulle bo der, men også Stine, Bjørnar, Ann-Kristin og Irene. Vi var deres første gjester, og vi fikk super service med god mat og drikke 🙂 !! Har allerede reservert rom til neste påske 😀 !

Tilbake til konkurransen. I og med at Dèmi ikke hadde fått trent før Gåsahoppet var jeg veldig nøye med å varme godt opp, og gå henne ned etter løp. Jeg gjør alltid det, men nå tok jeg 5-10 minutter ekstra på begge deler.

FREDAG; Hoppløpet var først ut, og dommer var Andreas Silfverberg (Sverige). Jeg var helt borte i dette løpet i starten, så vi disket allerede på hinder 2. Klønete av meg.

Agility, dommer Zeijlko Gora (Kroatia). Her disket vi også. Jeg viste feil ENDE på røret. Tragisk…..

Åpen agility, dommer Zeijlko Gora (Kroatia) Det ble en gledelig avslutning på første konkurransedag – 3. plass feilfritt av 63 startende 😀

LØRDAG; Hopp, og dommer var Mirja Lapanja (Slovenia). Feilfritt og 9. plass. Taper tid i slalåmen og mister henne et par ganger.

Agility, og dommer var Anderas Silvferberg. 13. plass og fem feil – stigefelt…….

Åpen hopp, og dommer var Nalle Jansson. Det ble disk. Det var det å ikke vise hvor Dèmi skal videre, i det hele tatt. Da prøver Dèmi å hjelpe meg.

SØNDAG; Hopp, og dommer var Zeijlko Gora (Kroatia) Endte på 17. plass og feilfritt. Taper igjen tid på slalåm, samt at jeg mister henne et par ganger.

Agility – dette løpet sto jeg over. Ut i fra hvordan Dèmi var i forkant av Gåsahoppet, bestemte jeg meg for å la henne hvile. Både Dèmi og jeg var slitne og støle etter to dager med konkurranse. Trodde dermed at jeg var ferdig for denne gangen, men så fikk jeg vite at Dèmi og jeg hadde kommet med til finalen 🙂

Finale, dommer var Andreas silfverberg (Sverige). Starten på løpet var egentlig ganske grei, sånn frem til hinder 5 hvorpå jeg var ALT for sen med å få kontakt med Dèmi, og hun stupte inn i feil rørinngang. Resten ble egentlig bare kaos, tror vi disket totalt 3 ganger, men det var et par småting som var bra inni der likevel 🙂

Konklusjon: er kjempe fornøyd med ALLE slalåminngangene, trodde ikke Dèmi skulle klare alle sammen. Men vi må helt klart jobbe mer med farten i slalåmen. Er fortsatt en del jobb igjen med stigefeltet, vippe og møne er bra. Og JEG må jobbe med å holde fokus 100% fra start til mål. Ser at jeg mister henne et par ganger i hvert løp da timingen min er for sen.

Tusen takk til Silje, Stine, Bjørnar, Irene og Ann-Kristin for kjempe hyggelig reisefølge. Og tusen takk til Silje og Irene for film av løpene mine 🙂 Gleder meg allerede til Gåsahoppet 2014 😀 !

Holdt nesten på å glemme at vi var innom Halmstad Hundarena på vei ned til Gåsahoppet! Jeg skulle hente tre slalåmer som Lise, Ann-Cathrin og jeg hadde bestilt, samtidig som vi fikk mulighet til å trene der. For et sted! For et underlag!

http://www.halmstadhundarena.se/OM_ARENAN.html

1 kommentar

Filed under Agility konkurranser

One response to “Gåsahoppet 2013

  1. Utrolig mye bra i løpene dine, dere er såååå flinke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s