4/1-14 Lekekurs – Drammen hundepark

Da var det tid for at Beate gjør ting hun aldri har gjort før 🙂

Jeg har aldri vært på lekekurs 🙂 og jeg har heller aldri vært observatør på kurs. En agilityvenninne hadde postlagt på Facebook at hun skulle på lekekurs i Drammen hundepark, og jeg ble nysgjerrig på hva dette var. Hadde ikke lyst til å være med på kurset med hund, men det var mulighet for å være observatør. Hadde ikke lyst til å reise alene, og tenkte at hvem kunne jeg høre med som er like gal som meg når det gjelder nysgjerrighet og hundetrening? Jo, Solveig 😀

Jeg hentet Solveig på lørdag morgen og vi satte nesen mot Drammen, og Drammen hundepark. Det var 7 deltakere med hund, og så var det Solveig og jeg som observatør. Instruktør var Siv Svendsen – se http://www.sivsvendsen.no.

Solveig som jeg var på kurs sammen med har skrevet et veldig bra referat fra kurset, og jeg er så heldig at jeg har fått lov til å legge link til det her !

Det var et utrolig bra kurs – både morsomt og lærerikt 🙂 ! I tillegg hadde vi så «flaks» at vi fikk med oss alle «typer» hunder på kurset – alt fra en som ikke vil leke i det hele tatt for alt er skummelt, til den ivrigste av de ivrige som ikke ville slippe leken. Siv hadde løsninger for alle 🙂 !

Har prøvd å «leke-trene» litt både med Dèmi og Fame, og det funker ! Er utrolig morsomt 😀 Gleder meg til å bygge videre på det.

Reklame

2 kommentarer

Filed under Kurs

2 responses to “4/1-14 Lekekurs – Drammen hundepark

  1. Så bra du fant en som er like gal og nysgjerrig som deg :-D. Moro på lekekurs!

  2. Har alltid hatt så lyst på å gå kurs med Siv. Må prøve det en gang i fremtiden 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s