22/1-14 Trening Støten, Rakkestad

Tid for å fortsette felttrening 🙂

Rakkestad hundeklubb har felthindre med helt annet belegg enn på Hjørgunn, så nå var det tid for å trene akkurat det samme som jeg gjorde på Hjørgunn. Klarte å fremprovosere en feltfeil, men når vi tok stigen på nytt så var det bare helt perfekt 😀 ! Lærte Dèmi noe tro?

På runde 2 så trente jeg igjen stigefelt og gjorde litt forskjellige, sto igjen, løp forbi osv. og jeg tok et blindbytte rett foran nedgangen før Dèmi kom dit – det som fremprovoserte feil istad = 100% treff, og treff som jeg forventer, eller rettere sagt er kriteriet 😀

Tok også noen runder på vippa, og den er stort sett bra, men et par ganger er det «litt» vanskelig å se om Dèmi «henger litt i lufta med forbena» rett før vippa slår i bakken. Vanskelig å forklare, men skal jobbe videre med dette neste gang.

Nå føler jeg at stigefeltet er så bra med bare stigen og evt hopp før eller etter, eller hopp både før og etter stigen, så neste trening tar jeg med røret – det som forårsaket kun «en bakpote treff» på det ene løpet i Langesund.

Reklame

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “22/1-14 Trening Støten, Rakkestad

  1. Flinke til å trene på det dere trenger 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s