26/1-14 Agilitykonkurranse Kløfta

Da var det tid for agilitykonkurranse igjen 🙂

Var veldig i tvil om jeg skulle dra å konkurrere av flere årsaker, men når jeg fant ut at flere gode venner skulle dit + at Heidi skulle ha med cupcakes ble jeg overtalt 🙂

Hadde vært på Slependen fra fredag til lørdag, og hadde avtalt å kjøre sammen med Elin. Vi var på Kløfta i god tid før start, så vi fikk gått en liten tur først.

Først ut var hoppbane, dommer Kirsten Bjørnelykke. Var en del korrigeringer på linja i banen og jeg bestemte meg for å presse meg selv til å velge løsninger som krevde at jeg måtte få fart på bena. Starten går bra, sender Dèmi på et hopp også skal vi «bare» ca 90 grader mot et rør som jeg tar forgitt at Dèmi skal ta, ja faktisk så mye at jeg ikke sier «gjennom» en gang……. Dèmi ser ikke på meg en gang, for hun ser en slalåm et stykke unna, og hva har vi trent på i det siste «Søke slalåmen selv». Har treningen hjulpet : Ja ! Hun gikk ikke inn i slalåmen så dommeren dømte vegring, men i det jeg stopper og roper «Dèmi» så skjønner hun at hun har gått feil og velger nærmeste hinder – andre enden av røret hun egentlig skulle inn i 🙂 Jeg gjorde egentlig ingenting for å stoppe henne da jeg hadde gjort en feil. Skrøyt av henne når hun kom ut av røret, og så fortsatt vi banen. Resten gikk forsåvidt greit, og jeg er MEGET fornøyd med en sving ut av ett rett rør – se film nedenfor. Farten var ikke den aller beste, men vi fikk til en del 🙂

Så var det agilitybane, dommer Peter Holmberg. Dette var en bane som krevde en del av meg, og jeg fant litt for mange løsninger, så etter halvgått briefing måtte jeg bare ta et valg og få det inn i ryggmargen. Bestemte meg for å gjøre flere ting som Dèmi og jeg er dårlig på, handling som jeg ofte velger bort på konkurranser; stå stille på baksiden av et hinder (satsningssiden) når jeg starter Dèmi, trekke Dèmi mellom to hindre (skyver vanligvis ut), samt gå på den siden av stigen som var nærmest rørinngangene – skulle i øverste rørinngang.  Det gikk faktisk over all forventning 🙂 Kunne selvfølgelig hatt større fart, men men. Var litt nøling før to rørinnganger, men ellers bra svinger. Kunne pushet mer. Kommer til stigen og jeg kommer litt på etterskudd, så jeg øker farten når Dèmi er på vei ned nedgangen. Ikke lurt da Dèmi også gir fart samtidig som hun sklir på stigen, steger over feltet og smetter foran bena mine og inn i nærmeste tunnelinngang…. disk.

Konklusjon; det er jævl…. irriterende at jeg skal gjøre sånne feil som forårsaker disk, MEN det var utrolig mye bra som funket 😀 😀 😀 Når det gjelder at det ikke ble stigefelt så tenker jeg ikke så alt for mye over det, for hva hadde jeg tenkte å begynne med på neste trening før jeg var på Kløfta – trene stigefelt med rør som «forstyrrelse» da dette har vært utfordrende for Dèmi tidligere. Vi fortsetter å jobbe målbevisst videre!

Her er video av løpene fra Kløfta – takk til Nina Hansen og Kari Olsen for film 🙂

https://vimeo.com/85273785

Reklame

2 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

2 responses to “26/1-14 Agilitykonkurranse Kløfta

  1. Dere var superflinke, godt å prøve ut på stevner ting man jobber med 🙂 Takk for kjøreturen 🙂

  2. Moro å se video og se den tette svingen ut av rett rør 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s