Feb’14 – Agilitystevne Moelv

SÅ klar for Moelv stevne med gode dommere, det måtte jo bare bli bra 😀 !

Reiste oppover til Moelv på fredag etter jobben, til vår faste hytte på Steinvik camping 🙂 Det er første gang på de åtte årene vi har vært på Moelv, at det har vært SÅ mildt. Formen var ikke på topp så det ble en stille og rolige fredagskveld.

Første løp på lørdag var hopp 3, dommer Andreas Silverberg (Sverige). Det var en kjempe fin bane, og jeg følte at jeg fant en bra løsning på briefingen. Underveis i løpet synes jeg Dèmi virket dempet, og hun var tilbake til «dårligere tider» i slalåmen. Ble et feilfritt løp, men som sagt ikke med topp fart. Vi endte på en 4. plass. Etter å ha sett video av løpet ser jeg helt klart at det er min feil alt sammen 😦 !! JEG loffer jo rundt, ikke rart at Dèmi virker dempet, hun må jo avpasse farten til meg…………. 😦 MEN det var et feilfritt løp da.

Andre løp var agility 3, dommer Jan Egil Eide (Norge). Igjen en super bane, og igjen var jeg ganske fornøyd med løsningen min på briefingen. Var litt usikker på et foranbytte før vippa, om jeg rakk det eller ikke, så jeg briefet også et bakbytte. Jeg var mere «aggressiv/på» selv i dette løpet og følte at farten var bedre. Rett før vi kom til vippen ser jeg at jeg holder på å «miste» Dèmi – hun har full fokus rett frem. Bestemmer meg for å trekke henne til meg i svingen og gjøre et bakbytte på vippa. Fungerer ganske bra, men flere mente vi tapte tid der. Synes det ser greit ut på video. På slutten av løpet er jeg helt fjern og glemmer og gi «felt-kommando» = Dèmi tar ikke feltet 😦 Alt i alt et greit løp, med nest beste tid av de med fem feil, men fortsatt mangler «det lille ekstra». Endte vel på 7. plass tror jeg, med 5 feil.

Skulle egentlig gå åpen hopp løpet også denne dagen, men formen var ikke bra – så jeg dro ned på hytta og la meg under dyna. Etter to timer hvile var det tid for en koselig middag med 14 hyggelig agilityfolk og andre 🙂 ! Supert forslag Jeanette!

Søndag var det tid for to nye løp. Formen var ikke så bra i dag heller, men det var bare å bite tennene sammen.

Først ut var det hopp 3, dommer Stefanie Semkat (Tyskland). Igjen følte jeg at vi hadde en god løsning på briefingen, men så var det denne isen i magen som ikke skal smelte for fort da…… Ble litt utålmodig med en «ut»-kommando og da ble det feil side av hindre gitt.. Dessverre så har jeg ikke film av det løpet for det er vel det løpet jeg er mest fornøyd med (tror jeg 🙂 ) i løpet av helgen. Måtte faktisk endre litt på handlingen underveis, men når DET går bra, kan jeg ikke klage.

Andre løpet var agility 3, dommer Andreas Silverberg (Sverige). Igjen en utrolig artig bane, med mye fart og utfordringer. Var nok litt «av nett» når jeg stilte opp Dèmi til start, for jeg ser på video at jeg satte henne alt for nærme første hindre. Hun smeller i første pinne, så jeg ble redd for at hun hadde skadet seg. Datt litt ut, men førte henne fint videre på hinder 2 og 3, mens jeg prøver å se hvordan hun løper = jeg sender henne på mønet istedenfor røret som ligger under…. 😦 Fortsetter som om ingenting har skjedd og sender henne inn i slalåmen og videre, disk igjen på neste hinder og da sier jeg høyt «Nå må vi skjerpe oss Dèmi» og derfra og inn gikk vi feilfritt. Besto helt klart ikke den «mentaltesten» det var å høre skikkelig smell i pinnen = jeg må bare jobbe 100% videre uansett, sålenge hun ikke halter da, eller er skadet på annen måte.

Har MASSE å jobbe med etter denne helgen, men det var likevel gøy å se at det vi har trent på er blitt bedre, Dèmi padlet til og med i slalåmen på det ene løpet 😀

Her er film på 3 av de 4 løpene mine;

Moelv 2014

3 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

3 responses to “Feb’14 – Agilitystevne Moelv

  1. Moro å se videoene. Jeg synes du var kjempeflink til å jobbe videre i det siste løpet selv om du hadde disket. Ja, Beate – dette skal bli vårt år!!!!! Takk for en superhyggelig kveld på lørdag. Gleder meg til trening neste søndag 🙂

  2. Kjempefine løp Beate 🙂 Og takk for oppdateringene jeg fikk fra deg, supert 🙂

  3. Jaja, så dette kalles å «loffe rundt». 😉 Nå har jeg sett, sett og sett igjen, men jeg greier bare ikke se det du ser….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s