Uke 11 2014 – Ag trening

Herre min hatt som tiden flyr!!! Skulle prøve å få oppdatert pr uke nå fremover, men……….

MANDAG 10. MARS – TRENING HJØRGUNN MED BESØK 🙂 Det var bare SÅ hyggelig å få besøk av en kromis på trening 🙂 Heidi og Maia tok seg en tur over vannet, og vi hadde det kjempe hyggelig på trening. Jeg fikk testet/bevist at Dèmi nesten uansett, tok rørinngangen som var på den siden jeg var på. Prøvde jeg å presse henne over, så gikk det som regel i feil inngang, såfremt jeg ikke var laaaaangt foran. Kjørte ny runde med trening av felt, denne gangen med hinder før og etter – 100% treff, og nå uten kommando !!!! Klarte ikke å feile henne. Fikk også trent på lapturn, og den forstår hun utrolig godt 🙂 Maia og Heidi gikk kjempe bra! Blir en stor konkurrent når de kommer opp i klasse 3.

 

ONSDAG 12. MARS – TRENING STØTEN (RAKKESTAD) Hadde en super trening med en alltid like hyggelig gjeng. Det var som alltid slalåm og felt på tapeten, og feltet går stadig bedre med forskjellige forstyrrelser. Slalåmen går også fremover, men veldig sakte……….

 

FREDAG 14. MARS TIL SØNDAG 16. MARS

Hadde en knall morsom, artig og lærerik helg med en herlig gjeng; 8 herlige mennesker, 10 flotte kromiser!! Utrolig gøy å instruere bare kromiser, og ikke minst lære masse av de forskjellige kromisene, OG få tips til ting som Dèmi og jeg sliter med 🙂 En knall helg som jeg håper vi kan gjenta neste år. De snakket i hvert fall om det 🙂

KROMIPOWER 😀 😀 😀 !!!

Bilde: (Y) (Y) (Y) KROMIPOWER :D :D :D<br /><br /><br /><br /><br />
For en fantastisk gjeng med flotte kromiser og super herlige eiere å tilbringe helgen sammen med :-) ! Håper vi sees snart igjen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Agility trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s