Rykkinn, 9/9-2006 – Uoffisielt stevne

Dette skulle bli litt av en dag 🙂 Været var virkelig på vår side og alle virket fornøyde og klare for å gjøre en innsats. Resultatene våre var ikke mye å skryte av, men vi hadde det morsomt likevel.

Etter å ha satt opp bånd rundt banen sammen med Aileen og Petter hadde bygget bane var jeg klar for jobbing. Eddie og jeg skulle være skrivere på agility klasse 1 og klasse 2. Har aldri fått sett så mange ekvipasjer som jeg gjorde denne dagen 🙂

Ble på langt den nær optimal oppvarming før agilityløpet, men Obelix virket tent så da var det jo bare å starte.  Starten gikk kjempe fint, vi fikk felt på møne og farten var veldig bra. Så ble jeg bitte litt for utålmodig på et buet rør så Obelix gikk ut igjen – hørt den før……? Kom oss greit videre og så var det dette stigefeltet da. Er så usikker på hva jeg skal gjøre nå som jeg trener litt nytt, prøvde å stoppe samtidig som jeg sa ssss…… Obelix sakket farten, men så klarer jeg ikke å stoppe nok så Obelix hopper av :-(. Fortsatte som ingenting og vi gikk feilfritt resten. Resulterte i 2.plass med 10 feil – ikke bra nok. Veldig fornøyd med det meste, men jeg må finne en løsning på stigefeltet så lenge jeg skal gå konkurranser og trene annerledes. Har et par teorier jeg skal teste ut……OG jeg må slutte med sånn «haste»-føring.

Så var det jobbing som skriver igjen under hopp klasse 1 og klasse 2.

Hopp banen gikk kjempe supert helt frem til slalåmen (hinder 11) og der gikk alt fullstendig galt 😦 Obelix hoppet ut etter 10 pinner, vi tok slalåmen på nytt og det skjedde igjen! Jeg var på vei til å hjelpe Obelix gjennom de siste pinnene, men fant ut at han sto på feil side av slalåmen i forhold til der han gikk ut så hadde jeg hjulpet han gjennom resten fra der jeg sto, hadde vi disket. Tok slalåmen på nytt og jeg måtte gå så sakte for å han skulle klare det???? Vi kom oss igjennom resten av banen så det suste. Bra fart! Snakket med noen tilskuere etterpå og ble fortalt at jeg var veldig langt bak Obelix i slalåmen og det pleier jo ikke jeg å være. Er eneste grunnen jeg kan se som gjorde at Obelix gikk ut – men synes også det er rart i og med at han gikk helt til 10. pinne.

Så hadde jeg litt fri så jeg fikk i meg litt mat, og så var det åpen hopp. Det var 3 hindre og disk. Var egentlig alt for sliten til å gå åpen hopp, men tenkte Obelix skulle få litt belønning for å ha sittet i bilen store deler av dagen. Hadde ikke lyst til å avslutte dagen med disk så jeg meldte meg på til en runde til da dette var mulig. Det skulle jeg aldri ha gjort….. Først ble det litt kluss i slalåmen og så gikk det rett vest – kroppen sa rett og slett stopp og jeg klarte ikke å løpe mer 😦 Brøyt av løpet, gikk en liten runde med Obelix og tok to knall bra slalåmen (både høyre og venstre) på treningsbanen, samt kjempe bra fart og svinger på 3-4 hindre der :D. Dro fra dumpa rett før kl. 18.00, rimelig sliten.

Reklame

3 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

3 responses to “Rykkinn, 9/9-2006 – Uoffisielt stevne

  1. Du og de andre som jobbet i ringen gjorde en flott innsats på lørdag !! Alt gikk som smurt 🙂 og det er en intens jobb det der, ikke rart du ble sliten. Så lurt å ta noen hindre på treningsbanen 🙂

  2. Det er sjelden lurt å konkurrere samme dag som man skal jobbe på ett stevne! 🙂

  3. Jada – vi har hørt det før 🙂 Spent på teoriene dine på stigefeltet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s