Bjerkåsholmen, 25/3-2006

Obelix skulle for første gang på kjempe lenge være helt alene i huset, så jeg tenkte det var best å gi han litt «hjernetrim» før vi dro. Victor, nevøen min Oscar og jeg dro til Oslo for å besøke Oslo Reptil Park, og Kjetil skulle på landslagssamling. Jeg var veldig spent på om Obelix husket noe fra rygge-treningen på torsdag.

Det gikk over all forventning, virkelig! Jeg fant frem klikkeren og godbiter og da henger Obelix fast i meg som en blodigle 🙂 Jeg satte godbitesken i vinduskarmen og tok klikkeren rundt håndleddet, og stilte meg opp – med bena samlet 🙂 Obelix stilte seg foran meg og jeg gikk mot han – HAN RYGGET!

Gjorde dette en 3-4 ganger og så bestemte jeg meg for å se om han kunne rygge litt mer før jeg klikket. og det gjorde han! Jeg må fortsatt ta et skritt mot han før han rygger, men det gjør ingenting. Gjentok det en 2-3 ganger og så turte jeg ikke mer i tilfelle det skulle gå galt. Veldig greit å avslutte en øvelse med sukses 🙂

Hadde en drakamp med Obelix og tenkte så at jeg skulle kjøre litt mer «kjent» øvelse – sikksakk. Jeg stilte meg opp med det ene benet foran det andre og ventet. Obelix stilte seg ved siden av meg og bjeffet og bjeffet. Bestemte meg for at jeg skulle være flinke og vente litt før jeg hjalp han, men jeg skulle ikke vente sålenge at han ble frustrert. Etter fem-seks bjeff gikk Obelix mellom bena mine og jeg kun fullføre hele sikksakk-øvelsen med å gå totalt tre skritt fremover. Nå var jeg faktisk stolt av meg selv også, som klarte å vente.

 

 

Reklame

2 kommentarer

Filed under Annen trening

2 responses to “Bjerkåsholmen, 25/3-2006

  1. Du greide jo å vente så du ikke belønnet bjeffingen heller, du 🙂 Lurer på om jeg noen gang lærer det….

  2. Dere har jo virkelig blitt noen «klikkerracere»!!! Er det ikke morsomt?!! Du og Obelix kan få til det meste sammen!!! STJERNEPARET!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s